Fetiţa de 5 ani, cu boala Wilson, a decedat

Fetiţa de 5 ani cu boala Wilson care a fost supusă, la sfârşitul lunii aprilie, la un transplant de ficat, a murit.

Imaginea articolului Fetiţa de 5 ani, cu boala Wilson, a decedat

A murit fetiţa de 5 ani cu boala Wilson, care a făcut un transplant de ficat

Institutul Clinic Fundeni anunţă că fetiţa care a suferit un transplant de ficat pe data de 30 aprilie a murit marţi seară, în urma complicaţiilor postoperatorii apărute în ultimele zile.

După o perioadă cu evoluţie favorabilă, starea clinică a fetiţei se agravase. În urmă cu câteva zile, medicii au reintervenit chirurgical, după ce s-au identificat complicaţii ale anastomozei biliare, care au fost corectate.

„În acest moment starea fetiţei este critică, necesitând măsuri susţinute de terapie intensivă”, informau la acel moment reprezentanţii Institutului Clinic Fundeni.

Transplantul de ficat la fetiţa de 5 ani cu boala Wilson a fost realizat la începutul lunii mai la Institutul Fundeni, donatorul fiind un tânăr de 17 ani.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].