Charlie Watts, bateristul The Rolling Stones, ar fi lăsat familiei 30 milioane de lire sterline

Legendarul toboşar s-a stins din viaţă în august 2021 la vârsta de 80 de ani şi a lăsat moştenire 29,6 milioane de lire sterline soţiei sale Shirley şi fiicei lor Seraphina, scrie Daily Mail.

Potrivit The Sun, totalul nu include valoarea proprietăţii lui Charlie din Franţa, despre care se crede că valorează milioane de euro în plus.

Documentele de succesiune din Marea Britanie, consultate de publicaţie, arată că cea mai mare parte din averea muzicianului va reveni soţiei sale, Shirley.

Cu toate acestea, el a ordonat ca vehiculele sale – dintre care unele nu le-a condus niciodată – să fie împărţite conform dorinţelor sale, care nu vor fi niciodată făcute publice.

La moartea lui Shirley, averea va fi transmisă fiicei lor Seraphina, surorii lui Charlie, Linda Rootes, cumnatelor sale Jackie Fenwick şi Jill Minder şi cumnatului Stephen Shepherd.

Charlie trebuia să plece în turneu în SUA cu trupa anul trecut, în cadrul turneului “No Filter”, însă nu a mai putut participa deoarece trebuia să se recupereze în urma unei intervenţii chirurgicale de urgenţă.

A fost primul membru cu vechime al trupei The Rolling Stones care a murit din cauza unei boli legate de vârstă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].