Cândva filo-rus, primarul oraşului Odesa întoarce armele: Nu-mi pot imagina o prietenie cu Putin

Descris cândva un simpatizant al Kremlinului, primarul Odessei, Ghenadi Trukhanov,, 57 de ani, şi-a schimbat atitudinea.

Edilul a acordat un interviu pentru France Press, în care a declarat că „ruşii sunt acum pe pământul nostru şi ne bombardează oraşele, ucidându-ne poporul şi soldaţii. Oamenii noştri sunt pe moarte.

Îmi este greu să vorbesc despre orice fel de relaţie viitoare sau de prietenie. Nu îmi pot imagina”, a afirmat primarul. „Putin a distrus totul”, a încheiat acesta.

Înainte de război, şeful Odesei era aliniat cu poziţiile pro-ruse ale fostului premier ucrainean Viktor Ianukovici, răsturnat în 2014.

Până astăzi, 21 mai, „Rusia a deportat 1.377.925 de persoane, inclusiv 232.480 de copii” din Ucraina, susţin oficialii de la Kiev.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].