CoronaVirus de corupţie la Suceava! Acuzaţii făcute de Colegiul Medicilor

Imaginea articolului CoronaVirus de corupţie la Suceava! Acuzaţii făcute de Colegiul Medicilor

CoronaVirus de corupţie la Suceava! Acuzaţii făcute de Colegiul Medicilor

Preşedintele Colegiului Medicilor din Suceava confirmă informaţiile anchetate de procurori: în judeţul cu cei mai mulţi contaminaţi de coronavirus din ţară testele COVID-19 s-au făcut preferenţial. La Spitalul Judeţean ar fi fost testate şi persoane care nu erau suspecte sau nu erau angajate ale unităţii medicale, spune liderul Colegiului judeţean.

“Sunt pe liste la Direcţia de Sănătate Publică, printre care şi domnul Flutur ( n.r. Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava ), mai mulţi sunt acolo şi acum s-au sesizat că au apărut voci care au spus .”, a declarat Sorin Hâncu, preşedintele Colegiului Medicilor din Suceava.

Un sfert dintre cei contaminaţi cu noul coronavirus sunt din Suceava. De altfel, din acest motiv, oraşul a intrat în carantină totală. Nimeni nu mai intră şi nici nu mai iese de acolo, la ordinul autorităţilor, pentru a încerca limitarea îmbolnăvirilor.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *