Florin Cîţu: O să fac în continuare politică

„Preşedintele partidului şi secretarul general mi-au cerut demisia. Mi s-a spus că mi s-a retras sprijinul partidului. Este o funcţie politică. Bineînţeles că, în aceste condiţii, nu am vrut să-i pun în situaţia penibilă pe colegii mei, pe unii dintre ei, să voteze împotriva conducerii paidului”, spune Florin Cîţu.

El precizează că i s-a reproşat că a făcut declaraţii, „aceleaşi de ani de zile, împotriva unor măsuri care fac rău românilor”.

„Politică (o să fac mai departe – n.r.), exact ce am făcut înainte. Acestea sunt funcţii pe care le primeşti în urma unei activităţi pe care o ai, aceea de senator. Funcţiile nu sunt pe viaţă. (…) Să nu fim ipocriţi. Astăzi rezultatele – inflaţie, dobânzi, perspectivele unei crize majore – nu vin din neant. Există o guvernare… Eu cred că dacă această guvernare nu era cu PSD, rezultatele ar fi fost mult mai bune”, afirmă Florin Cîţu.

El precizează că nu a vrut „niciodată” o guvernare PNL-PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].