Patru persoane au decedat într-un accident produs în Ialomiţa. A fost activat Planul Roşu

Un grav accident de circulaţie s-a produs miercuri pe Drumul European 85, în localitatea Sineşti. Trei persoane au murit, iar alte şase primesc îngrijiri medicale la faţa locului, au anunţat iniţial autorităţile. Ulterior, încă o persoană a murit, astfel încât bilanţul a ajuns la patru pesoane decedate şi cinci victime transportate la spital.

Imaginea articolului Patru persoane au decedat într-un accident produs în Ialomiţa. A fost activat Planul Roşu

Patru persoane au decedat într-un accident produs în Ialomiţa. A fost activat Planul Roşu

Potrivit IGSU, în accidentul rutier au fost implicate trei autoturisme în care se aflau nouă persoane, şapte adulţi şi doi copii. Autorităţile din Ialomiţa au activat Planul Roşu de Intervenţie.

La faţa locului acţionează o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. De asemenea, în zonă au fost trimise două ambulanţe SAJ.

În sprijinul salvatorilor au venit şi cei de la ISU Bucureşti-Ilfov cu trei ambulanţe SMURD, dintre care una cu medic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].