Simona Halep o scoate pe Flipkens din activitate şi trece în turul trei la Wimbledon. Moment emoţionant la final

Kirsten Flipkens, fost număr 13 mondial, a fost aplaudată îndelung, imediat după ce Simona Halep a închis meciul cu scorul de 7-5, 6-4, după o oră şi 25 de minute.

Halep a început meciul cu un break, după care s-a văzut condusă cu 2-5, fiind nevoită să se întrebuinţeze serios pentru a reveni cu 5 game-uri consecutive câştigate, pentru a închide setul cu 7-5.

În setul secund, românca a fost din nou condusă cu 0-3, şi 1-4. , după care a reuşit o nouă serie de 5 game-uri, câştigând meciul şi calificându-se în turul 3, unde o va întâlni pe poloneza Magdalena Frech (92 WTA), pe care a învins-o de două ori în întâlnirile directe.

Campioana din 2019 şi favorită numărul 16, Halep va câştiga pentru prezenţa în şaisprezecimile de finală 139.200 euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].