Nick Kyrgios îl învinge pe Reilly Opelka la Washington

Primul set s-a jucat joi şi a fost unul foarte rapid între cei doi jucători, ambii fiind foarte eficienţi pe propriul serviciu. Americanul Opelka a câştigat toate punctele cu jucate cu primul serviciu, câştigând astfel 15 puncte şi cedând doar 3, toate pe al doilea serviciu. Kyrgios a fost la fel de eficient, câştigând 2 game-uri la zero.

Opelka a fost însă ineficient în raliurile mai lungi, motiv pentru care a cedat şi în tiebreak, unde Kyrgios l-a surclasat cu uşurinţă cu 7-1.

Setul 2 a început cu un joc bun al celor doi, Kyrgios fiind în avantaj când meciul a fost suspendat din cauza ploii care a căzut toată noaptea. La revenire, vineri, Kyrgios s-a desprins imediat, Opelka nereuşind să repete figura bună la serviciu, din prima parte.

Australianul a făcut un prim break, pentru 3-1, închizând apoi meciul cu 6-2, tot cu un break, calificându-se în sferturile de finală, unde va întâlni sâmbătă tot un american, pe Frances Tiafoe, favorit numărul 10 al turneului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].