Kim Kardashian este iar o femeie singură. S-a despărţit de Pete Davidson, fostul comediant de la Saturday Night Live

Kim Kardashian şi comediantul Pete Davidson şi-au încetat relaţia, a declarat pentru CNN o sursă apropiată cuplului.

Perechea, care a devenit oficială pe Instagram în martie şi şi-a făcut debutul pe covorul roşu în mai , a avut parte de o aventură romantică din octombrie 2021.

Într-un episod din seria ei de pe  Hulu, Kardashian a vorbit despre întâlnirea cu Davidson când a găzduit „Saturday Night Live” .

„Am făcut împreună un scheci (cu el îmbrăcat ca Aladdin şi eu ca Jasmine) la Saturday Night Live, iar atunci când ne-am sărutat pe scenă, a fost o atmosferă senzuală”, a spus Kardashian în emisiune, precizând că Davidson nu a participat la petrecerea de după spectacol.

Mai târziu, a spus ea, a decis să-l urmărească.
„L-am sunat pe producătorul emisiunii SNL şi i-am întrebat „Hei, ai numărul lui Pete?”, a povestit ea. „Şi el a spus: „Da”.

I-am trimis un mesaj. Nici măcar nu mă gândeam: „Oh, Doamne, voi fi într-o relaţie cu el”.
Davidson a părăsit emisiunea de comedie la sfârşitul sezonului trecut, după opt ani de colaborare. 

[embedded content]

Kardashian a fost declarată legal singură de un tribunal din Los Angeles în martie, după ce în urmă cu câteva luni a depus o cerere căreia fostul ei soţ, muzicianul Kanye West, s-a opus procesului de divorţ. 

Fostul cuplu, care a avut o bătălie controversată de divorţ, are împreună patru copii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].