În accidentul din Bulgaria au încetat din viaţă trei pasageri români, unul avea cetăţenie turcă

În urma discuţiilor avute cu autorităţile bulgare, respectiv, informările primite de la consulul României în Bulgaria, din cei patru pasageri decedaţi, trei sunt de naţionalitate română, iar unul de cetăţenie turcă, anunţă DSU.

Instituţia spune că verificările continuă, misiunea fiind în dinamică.

Până la acest moment, trei pacienţi români au ajuns la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti – Floreasca cu aeronave SMURD, aflate în dotarea IGAV. Pe tot parcursul zborului, pacienţii au fost asistaţi medical de către echipaje medicale din cadrul UPU SMURD Bucureşti, Craiova şi Constanţa.

Un autocar înmatriculat în România, la bordul caruia se aflau 25 de pasageri a fost implicat sâmbătă dimineaţa intr-un accident rutier în Bulgaria. Patru persoane au murit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].