Epidemia COVID-19 în Italia: Numărul persoanelor infectate a depăşit pragul de 200. Lombardia rămâne cea mai afectată regiune

Imaginea articolului Epidemia COVID-19 în Italia: Numărul persoanelor infectate a depăşit pragul de 200. Lombardia rămâne cea mai afectată regiune

Sursa: Profimedia Images

Numărul îmbolnăvirilor cu coronavirus a crescut la 165 în regiunea Lombardia, unde se află una dintre cele mai mari comunităţi de români din Italia.

De asemenea, au fost confirmate 22 de cazuri în Veneto (un deces), nouă în Emilia Romagna, şase în Piemont, un caz în Lazio (două pesoane s-au vindecat).

Numărul total de cazuri confirmate în Italia este de 203.

Italia se află pe locul trei în lume la numărul de îmbolnăviri cauzate de coronavirus, după China şi Coreea de Sud.

Patru persoane au murit din cauza coronavirusului, ultimul caz fiind al unui bărbat de 84 de ani, care fusese internat într-un spital din Bergamo.

În Lombardia sunt peste 170.000 de români. La această oră, 11 localităţi italiene sunt în carantină.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].



 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *