Incident armat într-un centru comercial din Suedia. Autorul, un individ minor, a fost imobilizat şi reţinut

Un incident armat a avut loc vineri după-amiază într-un centru comercial din oraşul Malmö, situat în sudul Suediei, anunţă serviciile de securitate suedeze, precizând că autorul atacului a fost reţinut.

Un individ a deschis focul în Centrul comercial Emporia, în centrul oraşului Malmö. Conform martorilor, au fost trase aproximativ 20 de focuri de armă.

Cel puţin două persoane au fost rănite în atac, afirmă surse citate de publicaţia Aftonbladet. Centrul comercial a fost evacuat, iar perimetrul din jur a fost securizat.

Presupusul autor al atacului, un individ minor, a fost imobilizat şi reţinut.

Anchetatorii încearcă să afle motivul atacului, dar ipoteza privilegiată în acest moment este cea a unui incident infracţional de tip reglare de conturi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].