Bernadette Szocs a ratat calificarea în semifinale la simplu la Campionatul European de tenis de masă

Bernadette Szocs a pierdut vineri în faţa austriecei Sofia Polcanova în proba de simplu la tenis de masă în cadrul Campionatului European de la Munchen şi a ratat calificarea în semifinale.

Potrivit Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, în sferturile de finală Bernadette Szocs a pierdut şi a ratat calificarea în semifinale şi implicit câştigarea unei medalii în întrecerea individuală.

Românca a fost învinsă cu 4-2 la seturi de austriaca Sofia Polcanova, partenera ei de la dublu.

Tot vineri, Eliza Samara şi Andreea Dragoman s-au oprit în optimi.

COSR anunţă că pentru România s-a încheiat participarea la tenis de masă la acestă ediţie a europenelor.

Delegaţia României a obţinut aur la dublu feminin Bernadette Szocs (cu Sofia Polcanova), argint Bernadette Szocs-Ovidiu Ionescu la dublu mixt, Eliza Samara-Andreea Dragoman la dublu feminin şi bronz Adina Diaconu (cu Maria Xiao) la dublu feminin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].