HOROSCOP Sâmbătă, 20 august. Marte intră în Gemeni. Zodiile au curaj să spună lucrurilor pe nume

HOROSCOP 20 august – Berbec

Marte îşi face astăzi apariţia în casa comunicării din horoscopul tău solar, iar acest lucru înseamnă că dai dovadă în următoarele săptămân de mai multă asertivitate în comunicare. Cu alte cuvinte, îţi este mai uşor să te faci auzit(ă), să îi faci pe cei de lângă tine să îţi asculte punctul de vede. Pe de altă parte, ai grijă să nu virezi înb agresivitate verbală în anumite contexte care nu-ţi prea convin în vreun fel.

HOROSCOP 20 august – Taur

Marte ajunge azi în casa banilor din horoscopul tău general, semn că o bună parte din energia ta se va îndrepta în următoarele săptămâni către oportunităţi de ordin financiar şi, în general, către orice promite să îţi aducă câştiguri pe lângă salariu. Îţi vin idei în această direcţie şi faci eforturi reale de a adăuga câte ceva la buget pe lângă veniturile tale obişnuite. Ai grijă însă că pot creşte şi cheltuielile în acest fel.

HOROSCOP 20 august – Gemeni

Marte îşi face astăzi apariţia în semnul naşterii tale, astfel că, în următoarele săptămâni, ai mai multă încredere în forţele proprii, eşti mai energic(ă) şi faci mai uşor faţă contextelor în care trebuie să spui lucrurilor pe nume. Trebuie să îţi asumi însă faptul că s-ar putea să existe persoane pe care le intimidezi, care riscă să vadă în tine un adversar mai degrabă decât un competitor, care să îi ajute să îşi depăşească limitele.

HOROSCOP 20 august – Rac

Marte progresează azi în casa subconştientului din horoscopul tău solar, semn că unele lucruri din trecut ar putea să revină în forţă în peisajul actual. Poate fi vorba de persoane sau situaţii cu care nu ţi-ai încheiat socotelile şi de care ar trebui să scapi acum în vreun fel sau altul. În alte cazuri, poate fi vorba de persoane la care nu te aşteptai să îţi pună beţe în roate sau care te incomodează pe-ascuns.

HOROSCOP 20 august – Leu

Marte îşi face azi loc în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din astrograma ta generală. Pe de-o parte, acest lucru înseamnă că eşti mai ambiţionat(ă) ca până-acum să vezi progrese reale în ceea ce priveşte proiectele în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care le derulezi în această perioadă. Pe de altă parte, poate fi vorba de persoane care te impulsionează să îţi urmezi visurile, să mergi mai departe cu ideile tale.

HOROSCOP 20 august – Fecioară

Marte tranzitează de azi înainte casa carierei din astrograma ta solară, astfel că ambiţia ta se îndreaptă în aceste săptămâni în direcţia sectorului profesional. Mai exact, faci progrese reale pentru a-ţi atinge obiectivele pe termen mai lung sau mai scurt, pentru a te apropia de o eventuală promovare sau mărire de salariu. Se vede că ştii ce vrei şi că faci tot ceea ce poţi pentru a ajunge fix acolo unde ţi-ai propus de fapt.

HOROSCOP 20 august – Balanţă

Marte pătrunde azi în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului, indiciu cum că dacă dai dovadă de ambiţie, vei reuşi tot ceea ce ţi-ai propus în aceste domenii de viaţă. Pe de altă parte, trebuie să ţii cont că graba strică treaba şi că dacă nu eşti atent(ă), există riscul să comiţi erori pe care le-ai fi putut evita foarte uşor dacă ai fi observat unele indicii esenţiale.

HOROSCOP 20 august – Scorpion

Marte începe astăzi să se mişte printr-o importantă casă relaţională din horoscopul tău general, astfel că s-ar putea să intervină o oarecare competitivitate între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi. Pe de-o parte, aceasta vă poate ajuta să progresaţi împreună, dar în acelaşi timp, trebuie să ţii cont de faptul că s-ar putea să intervină şi unele dezechilibre serioase în raportul de forţe care există între tine şi aceste persoane.

HOROSCOP 20 august – Săgetător

Marte ajunge azi în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, indiciu cum că s-ar putea să te numeri şi tu printre nativii(ele) care observă un spirit de concurenţă între ei/ele şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care desfăşoară activităţi profesionale. Pe de altă parte, apare o competiţie şi din partea admiratorilor(oarelor) tăi/tale sau ai(le) partenerului ori din partea celor cu care lucrezi, semn că trebuie să te înarmezi cu multă perseverenţă şi ambiţie.

HOROSCOP 20 august – Capricorn

Marte îşi face astăzi loc în casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta generală, astfel că nu vei duce lipsă de randament şi de energie în săptămânile care vor urma. Pe de altă parte, trebuie să ţii cont de faptul că există riscul ca, după acest tranzit, să se instaleze o stare de oboseală şi nervozitate de care nu vei scăpa prea uşor, în cazul în care nu ai grijă să te şi odihneşti.

HOROSCOP 20 august – Vărsător

Marte intră azi în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta solară, ceea ce îţi oferă energia de care ai nevoie pentru a face faţă planurilor pe care le ai în următoarele săptămâni cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. Pe de altă parte, s-ar putea ca şi orgoliile să crească direct proporţional cu nivelul tău de energie, astfel că dacă intervin subiecte sensibile, există riscul să se ajungă uşor la ceartă.

HOROSCOP 20 august – Peşti

Marte ajunge astăzi în casa familiei din horoscopul tău general, motiv pentru care nu vor exista ocazii în care să te plictiseşti acasă ori gospodărie în perioada care urmează. Dacă desfăşori lucrări de construcţie sau amenajare, acestea fac progrese la care nu te-ai aşteptat, dar ai grijă să nu se facă o treabă de mântuială. În raport cu cei dragi, lucrurile par să meargă bine, aveţi discuţii antrenante, dar ai grijă să nu lezezi orgolii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].