Farul a răpus-o pe FCSB şi a revenit în fruntea Superligii

După 3-1 cu campioana CFR Cluj, Farul Constanţa i-a administrat şi vicecampioanei FCSB acelaşi scor, de această dată pe teren propriu, marţi seară.

Pentru dobrogeni au punctat Alibec (23-penalty), Doukoure (45+2) şi Grameni (77). Pentru FCSB a marcat italianul cumpărat de la Craiova, Compagno (70), aflat la debut.

Tot marţi seară, viitoarea adversară a FCSB-ului în Conference League, West Ham United, a remizat în Premier League, acasă, 1-1 cu Tottenham, în etapa a 5-a din campionatul Angliei.

În urma rezultatului, Farul este lider, cu 18 puncte, la egalitate cu Rapid, dar cu un golaveraj mai bun (13-5, faţă de 9-4).

Tot astăzi, în runda cu numărul 8 s-au mai disputat meciurile Chindia Târgovişte-Petrolul Ploieşti 2-3 şi CFR Cluj – Voluntari 4-0.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].