“Protestul poporului român” – naţionaliştii şi conservatorii români ies în stradă, furioşi din cauza preţurilor la energie

 

UPDATE ORA 14 – Se adună manifestanţii în Piaţa Universităţii. Începe protestul

Vă asteptăm la 14:00 la Universitate! Mergem către Piaţa Victoriei. Acesta nu este un protest de partid, este protestul poporului român, fără însemne de partid, transmite liderul AUR, aflat în Piaţa Universităţii. 

 

Duminică, 2 octombrie, membrii şi simpatizanţii partidului Alianţa pentru Unirea Românilor organizează un protest în Bucureşti, în Piaţa Universităţii, de la ora 14. 

Protestul a fost autorizat de Primăria Capitalei.

“Românii nu pot fi condamnaţi la frig, întuneric şi foame, prin incompetenţa şi indiferenţa celor care ne conduc. Găsiţi şi implementaţi soluţii sau plecaţi! Asta cerem guvernanţilor prin protestul din 2 octombrie”, transmit organizatorii protestului pe Facebook. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].