68 de angajaţi MAI din Vâlcea şi Olt au fost testaţi pentru Covid-19. În Dolj, 28 de jandarmi sunt în spital

54 de angajaţi MAI au fost testaţi, joi, pentru COVID-19, după ce au intrat în contact cu jandarmii  de la Gruparea Mobilă Craiova, confirmaţi cu infecţie cu SARS-COV2.

Testaţi au fost şi 14 poliţişti din judeţul Olt, potrivit autorităţilor judeţene.

Oamenii legii din Vâlcea şi Olt au participat la misiuni comune cu jandarmii detaşamentului de la Gruparea Mobilă Craiova unde mai mulţi militari au fost diagnosticaţi cu COVID-19.

La Gruparea Mobilă Craiova, epidemiologii au prelevat probe de la 70 de oameni. 28 dintre aceştia au ieşit pozitiv la testele pentru SARS-COV2 şi sunt internaţi în Spitalul de Boli Infecţioase Craiova. Ceilalţi sunt izolaţi la domiciliu. Întreg detaşamentul a fost retras din misiuni.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].