Ce se va întâmpla cu supravegherea copiilor, după ce părinţii vor reveni la serviciu din 15 mai. Răspunsul lui Marcel Vela

Marcel Vela a răspuns, într-o sesiune live, la întrebările adresate pe pagina sa de Facebook legate de perioada de relaxare. O persoană l-a întrebat ce se va întâmpla cu copilul ei minor care va trebui să stea singur după ce, pe 15 mai, părinţii vor trebui să meargă la muncă

„Se analizează ce către colega mea Violeta Alexandru posibilitatea ca şi după 15 mai să fie găsită o soluţie tehnică, compatibilă cu tot ceea ce prevede Codul Muncii, astfel încât să nu rămână copiii nesupravegheaţi, iar dumneavoastră să aveţi garanţia unui venit în această perioadă”, a fost răspunsul ministrului de Interne la întrebarea adresată de mama unui copil.

Copiii vor reveni la şcoală abia în toamnă, în condiţiile în care anul şcolar se va încheia în acest an fără ca şcolile să se mai redeschisă. În plus, pe 15 mai, când expiră cea de-a doua lună de stare de urgenţă, este de aşteptat ca românii să revină la serviciu. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].