Imagini virale in Franţa. Profesorul Didier Raoult, aclamat de şoferii de taxi

Profesorul Didier Raoult crede că hidroxiclorochina este un „tratament standard pentru bolile pulmonare” şi spune că utilizarea sa este frecventă în Statele Unite, deoarece unul din opt americani „îl ia o dată pe an”. Medicul nu ezită să anunţe lansarea viitoare a unui „studiu internaţional privind siguranţa tratamentului cu hidroxiclorochină”, care va demonstra „fiabilitatea acestui medicament”.

Profesorul Didier Raoult, directorul Institutului Universitar Medical din Marsilia, a tratat 4.000 de pacienţi cu infecţii acute în ultimii 30 de ani şi aplică o schemă tratament cu hidroxiclorochină de zece zile. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].