Proteste violente în capitala Indiei: Bilanţul morţilor a ajuns la 7 şi cel puţin 150 de persoane au fost rănite. FOTO

Cel puţin 7 persoane au fost ucise şi aproximativ 150 au fost rănite în confruntările din capitala indiană în timpul protestelor faţă de o nouă lege a cetăţeniei, scrie Reuters.

Imaginea articolului Proteste violente în capitala Indiei: Bilanţul morţilor a ajuns la 7 şi cel puţin 150 de persoane au fost rănite. FOTO

Sursa: Profimedia Images

Potrivit Reuters, dr. Rajesh Kalra, superintendent medical suplimentar la Spitalul Guru Teg Bahadur, a spus despre confruntările de luni: „Unele persoane aduse au avut răni prin împuşcare”.

Conflictul a izbucnit între mii de oameni care au demonstrat pentru şi împotriva noii legi a cetăţeniei.

Poliţia a folosit gaze lacrimogene şi grenade de fum.

Conflictul a izbucnit chiar înaintea vizitei preşedintelui american Donald Trump în India.

Trump şi premierul indian Narendra Modi urmează să se întâlnească pentru discuţii marţi într-un loc situat la câteva mile distanţă de locul în care au avut loc ciocnirile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].



 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *