Secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, primit de preşedintele Klaus Iohannis

Secretarul general NATO va fi primit luni de preşedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, anunţă Administraţia Prezidenţială. Jens Stoltenberg vine în România pentru a participa la reuniunea miniştrilor de externe din statele membre NATO.

Imaginea articolului Secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, primit de preşedintele Klaus Iohannis

Secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, primit de preşedintele Klaus Iohannis

Cei doi oficiali au în program convorbiri tête-à-tête, convorbiri oficiale şi declaraţii de presă comune.

Stoltenberg mai are programate luni întâlniri cu premierul Nicolae Ciucă şi cu ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu.

Marţi, secretarul general NATO se va întâlni cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu.

Secretarul general efectuează o vizită în România în perioada 28-30 noiembrie pentru a conduce reuniunea miniştrilor de externe din cadrul NATO. De asemenea, marţi va participa la Forumul anual Aspen – GMF Bucureşti, unde va susţine un discurs.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].