Ca o celebrare a muzicii fără vârstă, Smiley şi Horia Moculescu cântă împreună „Şi astăzi, şi mâine”

Smiley şi Horia Moculescu sărbătoresc împreună frumuseţea fără vârstă a muzicii prin lansarea piesei „Şi astăzi, şi mâine”, o emoţie pe note, inspirată dintr-o poveste adevărată. 

 

„M-a onorat foarte tare că domnul Moculescu a vrut să-i cânt această piesă. Mi-a plăcut absolut totul la ea, de la muzică, la orchestraţie, şi versuri. E o piesă deosebită şi îi mulţumesc că s-a gândit să o cântăm împreună. Sper ca oamenii să aprecieze pur şi simplu muzica, să treacă peste limita pe care o aşează timpul şi percepţia asupra lui. Muzica n-are graniţe, bariere şi vârstă. Muzica ESTE şi atât!”, a declarat Smiley despre piesa ce speră că va fi ascultată cu emoţie „Şi astăzi, şi mâine”. 

 

  „Am ştiut că Smiley îmi va cânta această melodie, scrisă într-un moment de graţie, la care Dana Dorian a găsit cele mai inspirate cuvinte, iar forma clasică de standard a fost îmbrăţişată de echipa de la HaHaHa Production. Succes, Andrei!”, a spus cu generozitate marele artist Horia Moculescu despre dorinţa de a lansa piesa sa nouă în această formulă atipică.

 

Cu muzica semnată de Horia Moculescu şi versurile scrise de Dana Dorian, „Şi astăzi, şi mâine” este o producţie HaHaHa Production, al cărei clip a fost gândit ca idee şi spaţiu de filmare cu o simbolistică aparte: „Videoclipul acestei piese este despre firescul iubirii adevărate, despre normalitatea iubirii fără aşteptări şi despre zbaterea ei în faţa aşteptărilor. Iubirea învinge întotdeauna, aşa cum arată şi sfârşitul clipului, plin de încredere şi de speranţă. Am ales să filmăm mare parte din clip la Opera Naţională, din dorinţa de a elogia cariera maestrului Horia Moculescu sub a cărui baghetă au luat naştere multe hituri care ne-au încălzit vieţile.”, declară Ramon Laurenţiu Militaru, scenaristul şi regizorul videoclipului piesei care îşi aşteaptă spectatorii şi ascultătorii din toate generaţiile „Şi astăzi, şi mâine”. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].