Bill Clinton, testat pozitiv pentru Covid-19

Fostul preşedinte american Bill Clinton a anunţat miercuri că a fost testat pozitiv pentru Covid-19 şi că are simptome uşoare, potrivit CNN.

„Sunt recunoscător pentru că am fost vaccinat, ceea ce a făcut ca infectarea mea să rămână uşoră şi îi îndemn pe toţi să facă acelaşi lucru, mai ales când intrăm în lunile de iarnă”, a spus Clinton într-un tweet.

Fostul preşedinte, în vârstă de 76 de ani, a adăugat că „se simte bine în general”.

Clinton a fost spitalizat anul trecut pentru o infecţie a tractului urinar care s-a răspândit în fluxul sanguin. De asemenea, el a suferit o operaţie de bypass cardiac cvadruplu în 2004 şi i s-au introdus două stenturi pentru a deschide o arteră în 2010.

Cel de-al 42-lea preşedinte este cel mai recent membru al clubului preşedinţilor care a fost testat pozitiv pentru virus. Preşedintele Joe Biden a contractat Covid-19 în această vară, iar preşedintele Donald Trump a fost testat pozitiv în octombrie 2020. Fostul preşedinte Barack Obama a avut, de asemenea, un caz uşor la începutul acestui an.

În medie, peste 300 de americani mor şi 3.400 de persoane sunt spitalizate în fiecare zi cu Covid-19, potrivit datelor Centrului pentru controlul şi prevenirea bolilor din SUA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].