Eurodeputaţi români, întâlnire cu Karl Nehammer: Facem o ultimă încercare de a răsturna situaţia

Europarlamentarii români care fac parte din PPE se vor întâlni miercuri cu Cancelarul austriac, Karl Nehammer, la o reuniune PPE. „Facem o ultimă încercare de a răsturna situaţia în favoarea ţării noastre”, anunţă Eugen Tomac. „Ultimul Asalt”, transmite Rareş Bogdan.

„Am ajuns la Viena, alături de alţi colegi din PPE. Facem o ultimă încercare de a răsturna situaţia în favoarea ţării noastre la întâlnirea pe care o avem cu Cancelarul austriac, Karl Nehammer. Până acum nu au convins pe nimeni din Uniunea Europeană cu argumentele lor, dar totuşi, în mod absolut discriminatoriu, susţin că se vor opune accesului României în spaţiul Schengen”, scrie pe Facebook Eugen Tomac.

El a postat şi o fotografie în care apare purtând un tricou pe care scrie în engleză „România merită în Schengen”.

Şi europarlamentarul PNL, Rareş Bogdan, a anunţat că va fi prezent la întâlnirea cu Nehammer.

„La Aeroport, alături de Manfred Weber în drum spre Viena. Ultimul Asalt. Ora 17.30 ne vom afla fata in fata cu Karl Nehammer, cancelarul Austriei”, scrie pe Facebool eurodeputatul PNL.

Europarlamentarii PPE se reunesc la Viena pentru o dezbatere privind migraţia, la care va participa şi cancelarul federal austriac Karl Nehammer.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].