Bilanţul victimelor cutremurului din Turcia depăşeşte 12.000 de morţi

Numărul persoanelor ucise în Turcia şi Siria a crescut. Până la această oră sunt 12.049, dar numărul poate creşte, potrivit Sky News.

Căştile Albe au anunţat că cel puţin 1.730 de persoane au fost ucise în zona controlată de opoziţie în nord-vestul Siriei.

Ministrul sirian al sănătăţii a declarat pentru agenţia de ştiri de stat Sana că 1.262 de persoane au murit în zonele controlate de guvern din ţară.

Recep Tayyip Erdogan, preşedintele turc, a declarat anterior că bilanţul în ţara sa a crescut la 9.057 de persoane în ultimele momente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].