Ciolacu, despre poza din biroul premierului: Orban ar fi trebuit să demisioneze de îndată

„Dacă am fi trăit într-o societate normală, cum era sloganul electoral al lui Iohannis, <O Românie normală>, în seara aceasta am fi vorbit despre viitorul prim-ministru”, a declarat Marcel Ciolacu, la Antena 3.

Întrebat dacă premierul ar fi trebuit să îşi dea demisia după apariţia pozei în care apare fumând în birou, social-democratul a răspuns: „De îndată”.

„În afară de faptul că indiferent ce sărbătoreşti nu ai voie în biroul primului ministru să stai să fumezi, să consumi alcool. Este un lucru elementar. În al doilea rând, este faptul că în acest moment, acestă ipocrizie, pentru că este o ipocrizie, să ieşi în conferinţele de presă cu mască, pitit, stând la distanţă de ziarişti şi, de fapt, în interiorul Guvernului să ai cu totul şi cu totul altă atitudine”, a mai afirmat Ciolacu.

Potrivit acestuia, în acest moment Ludovic Orban nu mai are niciun fel de credibilitate la români. „Este inacceptabil să soliciţi românilor un lucru din funcţia de prim-ministru şi tu să încalci toate regulile. Stau şi mă gândesc cum va apărea la viitoarea conferinţă de presă Ludovic Orban, cu mască, cu sticla de bere. Lucrurile au depăşit ridicolul”, a mai spus liderul PSD.

O poză în care premierul fumează, în biroul său, în care mai sunt şi alţi miniştri, a devenit virală. Ludovic Orban a precizat, pentru MEDIAFAX, că poza a fost făcută cu ocazia zilei sale de naştere şi că, dacă este nevoie, va plăti amenda pentru că a fumat într-un spaţiu închis.

Potrivit Guvernului, premierul a achitat sâmbătă, prin ghiseul.ro, două amenzi în valoare cumulată de 3000 de lei, la cuantumul maxim prevăzut de lege, pentru fumat şi nepurtarea măştii în spaţii închise.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].