Un tânăr din Dolj a fost reţinut de Poliţie pentru incendierea unui autoturism

Imaginea articolului Un tânăr din Dolj a fost reţinut de Poliţie pentru incendierea unui autoturism

Un tânăr din Dolj a fost reţinut de Poliţie pentru incendierea unui autoturism

Poliţiştii din Balş au reţinut un tânăr de 19 ani bănuit de incendierea unui autoturism, a anunţat, miercuri, IPJ Dolj, printr-un comunicat. 

„În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Balş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş, a fost identificat un tânăr de 19 ani, din judeţul Dolj, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi tentativă la distrugere”, se menţionează în comunicat.

Potrivit IPJ Dolj, tânărul este banuit că, în cursul nopţii de 30 spre 31 ianuarie ar fi incendiat autoturismul unei femei de 34 de ani, din Balş. Autoturismul a fost distrus în proporţie de 80%, iar focul s-a propagat la autoturismul învecinat.

Tânărul a fost reţinut şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

„În urma audierilor şi administrării probatoriului în cauză, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore. În acest moment se află în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt. În cursul zilei de mâine (joi n.r.), acesta va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventive”, a comunicat IPJ Dolj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].



 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *