Maşina condusă de italianul infectat cu noul coronavirus a fost închiriată din nou, la 48 de ore după predare

Imaginea articolului Maşina condusă de italianul infectat cu noul coronavirus a fost închiriată din nou, la 48 de ore după predare

Maşina condusă de italianul infectat cu noul coronavirus a fost închiriată din nou, la 48 de ore după predare

Anunţul potrivit căruia maşina folosită de italianul diagnosticat cu noul coronavirus a fost închiriată ulterior şi altei persoane a fost făcut chiar de firma de închirieri din Craiova. Reprezentanţii companiei au spus că italianul a venit să predea maşina împreună cu prietenul său, tot italian, în vârstă de 51 de ani.

Potrivit acestora, maşina a fost apoi dată unui alt client şi abia ulterior scoasă din uz.

„Cei doi angajaţi care au avut contact cu cetăţeanul italian la predarea şi primirea maşinii efectuează în acest moment controale medicale amănunţite, iar clientul care a închiriat maşina respectivă a fost informat cu privire la acest aspect şi am făcut demersurile necesare pentru ca autoturismul respectiv să fie scos din circulaţie”, au transmis reprezentanţii firmei.

Anunţul potrivit căruia italianul de 71 de ani a închiriat o maşină în Craiova a fost făcut marţi seara de prefectul din Dolj, Narcis Purcărescu, care spunea că autorităţile încearcă să identifice toate persoanele care au intrat în contact cu italianul.

Potrivit ministrului Sănătăţii, Victor Costache, pacientul diagnosticat cu noul coronavirus este un bărbat dintr-o comună din Gorj şi a fost descoperit în urma testării persoanelor care au intrat în legătură cu italianul internat în Rimini.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].



 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *