Aluncare masivă de teren pe un drum dintr-o comună din Vrancea

„Din păcate veştile nu sunt bune! Astăzi (vineri – n.r.), în loc sa anunţăm deschiderea drumului judeţean 205E pe sectorul Vizantea Livezi – Vidra, avem parte de o situaţie extrem de dificilă! În localitatea Vidra, în ultimul sector pe care se lucrează la foraje şi ziduri de sprijin, lângă izvorul de apă, s-a produs o aluncare masivă de teren”, transmite Dragoş Ciobotaru, primarul comunei Vizantea -Livezi din judeţul Vrancea.

El precizează că în următoarele zile se va expertiza întreaga zonă pentru a identifica motivele alunecării şi pentru a găsi soluţiile de remediere.

„Vă vom ţine la curent cu ce decizii se vor lua în ceea ce priveşte traficul, imediat ce acestea vor fi luate”, încheie edilul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].