Un fost angajat de la Manchester City i-a spart contul lui Pep Guardiola şi a încercat să vândă corespondenţa pentru 100.000 de lire sterline

Antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, a fost victima unui hacker, care a încercat să vândă corespondenţa privată a tehnicianului pentru suma de 100.000 de lire sterline.

Imaginea articolului Un fost angajat de la Manchester City i-a spart contul lui Pep Guardiola şi a încercat să vândă corespondenţa pentru 100.000 de lire sterline

Un fost angajat de la Manchester City i-a spart contul lui Pep Guardiola şi a încercat să vândă corespondenţa pentru 100.000 de lire

Fapta s-a petrecut în anul 2017, iar suspectul a fost arestat în urmă cu câteva zile.

Bărbatul a povestit că a pătruns în emailul antrenorului Pep Guardiola, în anul 2017, pe vremea când lucra la stadionul Etihad.

Hackerul susţine că a avut acces la detaliile personale ale jucătorilor şi la negocierile în privinţa transferurilor.

Individul spune că a fost „cel mai uşor lucru pe care l-a făcut”. Hackerul a povestit că a descărcat pe telefonul personal emailurile antrenorului, discuţiile în privinţa transferurilor, agenda telefonică şi alte informaţii.

Bărbatul a dezvăluit că a găsit informaţii în legătură cu posibile transferuri la City şi a oferit nume precum Matthijs de Ligt şi Sokratis Papastathopoulos.

Se pare că individul a lucrat pentru Manchester City între 2016 şi 2018.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].



 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *