Cum ne ferim de COVID-19 de 1 martie: Dăm numai florile, fără să ne pupăm

Nelu Tătaru a anunţat că, de 1 şi 8 martie, ar trebui să nu pupăm doamnele, ci doar să le oferim flori. Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii a adăugat că pentru a preveni coronavirusul e mai bine să evităm „pupăturile”. În România avem doar un pacient confirmat cu noul coronavirus.

„Dăm numai florile, fără să ne pupăm!”, a declarat Nelu Tătaru, într-o conferinţă de presă susţinută, joi, la sediul Ministerului Sănătăţii.

El a precizat aceste lucruri în contextul în care obişnuieşti ca, de 1 şi 8 martie, să pupi doamnele atunci când le oferi flori.

Primul caz de infecţie cu coronavirus a fost confirmat, miercuri seara, în judeţul Gorj. El a fost dus la Institutul Matei Balş din Capitală, cu un echipaj SMURD, care a ajuns joi dimineaţa la Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].



 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *