Locuitorii din Drobeta Turnu Severin sunt în pericol să se intoxice cu fum. Ard un depozit de cauciucuri şi o vulcanizare auto

Un depozit de anvelope uzate şi o vulcanizare din drobeta Turnu Severin ard. Sute de anvelope uzate sunt cuprinse de flăcări. Mai multe maşini, aflate în vulcanizare, s-au făcut scrum, povestesc martorii.

Zeci de pompieri, cu aproximativ 10 autospeciale, din Severin şi din Orşova intervin, dar misiunea este îngreunată din cauza vântului.

Cătălin Tutilescu, şeful Gărzii de Mediu Mehedinţi, a declarat, pentru MEDIAFAX, că poluarea este masivă iar locuitorii au fost avertizaţi să stea în case.

Ramona Nistor, purtător de cuvânt ISU Mehedinţi: “ În acest moment nu ştiu dacă sunt victime. Toate autospecialele din curtea detaşamentului sunt plecate acolo, la intervenţie. S-a cerut şi sprijinul colegilor de la Orşova.”

Cătălin Tutilescu, şeful Gărzii de Mediu Mehedinţi: “ Poluarea este masivă. Ard două hale, între care o vulcanizare auto. Suntem cu autolaboratorul în zonă şi sperăm ca într-un timp cât mai scurt să avem rezultatele măsurătorilor. S-a transmis un mesaj pe Ro-Alert locuitorilor. Este un fum foarte dens în zonă. ”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].