Daniel Moroşanu, lider al PNL Vrancea, a picat BAC-ul cu note minime

Prim-vicepreşedintele PNL Vrancea, Daniel Moroşanu, ar fi picat  examenul de bacalaureat pe care l-a susţinut la Liceul „Simion Mehedinţi” Vidra în această sesiune.

Informaţia a circulat reţelele de socializare, pentru că începând din acest an, numele persoanelor care au dat Bacalaureatul au fost anonimizate.

Moroşanu, unul din liderii PNL Vrancea, ar fi obţinut nota 3,60 la Limba şi Literatura Română, adică exact la acel domeniu la care Moroşanu a spus că s-a pregătit mult şi a făcut inclusiv meditaţii.

Prim vicepreşedintele PNL Vrancea s-a descurcat mai bine la Istorie şi Geografie. La Istorie a luat nota 7,55 iar la Geografie a luat nota 8,65, conform monitoruldevrancea.ro. Moroşanu a dat BAC-ul la vârsta de 42 de ani .

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].