Campionii din ring reinventează voleiul pe plajă

Şi-au făcut un nume în sport cu pumnii, dar, de data aceasta, i-au odihnit şi au jucat volei pe plajă cu…rachetele de tenis. Vedetele boxului ucrainean, Vasiliy Lomachenko şi Aleksandr Usyk, s-au filmat la plajă în timp ce se distrau cu sportul pe care l-au inventat în pandemie.

Loma îl vede ca pe un frate pe Usyk şi vrea să-l ajute să domine categoria grea, unde Joshua şi Fury fac deocamdată legea.

Nu te lăsa păcălit de atitudinea lor relaxată de la plajă. Loma şi Usyk muncesc pe rupte înainte de revenirea în ring. În octombrie, Lomachenko va boxa în Las Vegas cu toate centurile pe masă împotriva lui Teofimo Lopez.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].