Deputatul Andi Grosaru, sancţionat pentru declaraţia despre grupul minorităţilor naţionale

„Membrii Comisiei juridice, de disciplină şi imunităţi au analizat prevederile din Regulamentul Camerei Deputaţilor, republicat. În urma dezbaterilor, membrii comisiei au hotărât cu majoritate de voturi la dlui deputat Andi-Gabriel Grosaru să i se aplice prevederile din art. 248, alin. (1), şi anume: reducerea duratei luării de cuvânt la 10 secunde / intervenţie pe o perioadă de două luni în cadrul şedinţelor Camerei Deputaţilor”, potrivit raportului comisiei.

Grupul parlamentar al minorităţilor naţionale a sesizat pe 20 septembrie, Biroul permanent al Camerei Deputaţilor pentru a lua măsuri disciplinare împotriva deputatului Andi-Gabriel Grosaru, care a afirmat că în acest grup parlamentar „avem nişte entităţi care nici măcar vertebrate nu sunt şi nici măcar nu reprezintă pe nimeni”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].