Măsuri draconice la derby-ul dintre Real Madrid şi Barcelona: 1.545 de polişti, jandarmi şi cadre medicale

El Clasico, marele derby din La Liga dintre Real Madrid şi Barcelona, va fi păzit de 1.545 de poliţişti, jandarmi şi cadre medicale. Partida se va juca duminică seara pe Santiago Bernabeu, de la ora 22.00.

Imaginea articolului Măsuri draconice la derby-ul dintre Real Madrid şi Barcelona: 1.545 de polişti, jandarmi şi cadre medicale

Măsuri draconice la derby-ul dintre Real Madrid şi Barcelona: 1.545 de polişti, jandarmi şi cadre medicale

Presa din Spania scrie că această partidă este una cu risc crescut, astfel că forţele de ordine vor împrejmui stadionul Santiago Bernabeu. În jurul stadionului, dar şi în interior vor fi 250 de membri ai Poliţiei Naţionale, 90 ai Poliţiei Locale, 1.075 de jandarmi şi 70 de Ambulanţe.

La meci sunt aşteptaţi 78.000 de suporteri.

În acest moment, Barcelona este pe primul loc în calasamentul La Liga, iar Real Madrid se află la două puncte distanţă de catalani, 55 vs 53 de puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].



 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *