Surpriză pentru un suporter al Naţionalei de fotbal. „Alo? Sunt Vlad Chiricheş, jucătorul României”

Imaginea articolului Surpriză pentru un suporter al Naţionalei de fotbal. „Alo? Sunt Vlad Chiricheş, jucătorul României”

Surpriză pentru un suporter al Naţionalei de fotbal. „Alo? Sunt Vlad Chiricheş, jucătorul României”

Naţionala României încearcă să se apropie şi mai mult de suporteri. Ultima dovadă a venit de la Vlad Chiricheş. Acesta a surprins un fan care a trimis un mesaj de încurajare pe platforma creată de Federaţie: Peluza Tricoloră.

Chiricheş l-a sunat pe Alexandru Toader, un român stabilit în Sicilia.

„Salut, Alexandru. Vlad Chiricheş te deranjează. Voiam să-ţi mulţumesc pentru mesajul tău. Să-ţi mulţumesc pentru susţinere.

Mă bucur că am vorbit cu tine”, aşa a sunat o parte din dialogul pe care fundaşul naţionalei l-a purtat cu suporterul român.

„Şi pentru mine a fost o mare plăcere. Sper să fie de mărimea potrivită acel tricou că vreau să-l port”, a spus Alexandru Toader după discuţia cu Chiricheş.

Norocosul fan nu a putut fi contactat pentru a ne povesti despre surpriza venită din partea lui Vlad Chiricheş.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].