HOROSCOP 2 MARTIE 2020: Început tensionat de săptămână pentru zodiile Mutabile. Ce îi aşteaptă pe nativii din Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti

Săptămâna se deschide cu un aspect tensionat de careu între Luna din Gemeni şi Neptun din Peşti, semn că zodiilor Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) le dejoacă astrele planurile în sectorul financiar, profesional sau sentimental.

HOROSCOP 2 MARTIE BERBEC  

Prima zi a acestei săptămâni s-ar putea să vină la pachet cu unele veşti nu tocmai plăcute în ceea ce te priveşte pe tine sau un apropiat ori chiar o rudă. La fel de posibil este să fie vorba despre unele zvonuri despre tine sau cineva drag. Sau poate te lezează o vorbă sau un gest din partea unei persoane din imediata ta vecinătate. Oricare ar fi situaţia, cert este că universul încearcă să îţi arate că nu trebuie să pleci chiar atât de repede urechea la gura târgului. Ea vehiculează jumătăţi de adevăr, care au rolul să te descurajeze.

HOROSCOP 2 MARTIE TAUR  

Aceasta nu este una dintre acele zile în care îţi permiţi să îţi asumi riscuri de ordin financiar. Aşadar, dacă se iveşte oportunitatea să faci unele investiţii, gândeşte-te bine dacă le vei amortiza în curând sau vreodată pentru că nu prezintă prea multe garanţii. Iar dacă un prieten îţi solicită un împrumut, încearcă să cântăreşti bine riscurile înainte să i-l acorzi. Există posibilitatea să nu-ţi vezi banii restituiţi curând. Tot de precauţie trebuie să dai dovadă şi dacă intenţionezi să virezi unele sume în direcţia unor proiecte, mai ales dacă nu sunt eşti tu cel(a) care ia decizii-n privinţa lor.

HOROSCOP 2 MARTIE GEMENI

Începutul acestei săptămâni poate veni la pachet cu unele tensiuni între tine şi superiori. Sau poate că faci faţă mai greu decât de obicei responsabilităţii care îţi revine la serviciu sau răspunderii ataşate unor sarcini de lucru pe care le primeşti în această zi de luni. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să tragi de tine şi să te pliezi pe situaţiile cu care te întâlneşti în plan profesional. Iar în raport cu şefii, caută să nu arunci gaz pe foc pentru că ascensiunea ta la nivel profesional poate avea de suferit destul de mult din această cauză.

HOROSCOP 2 MARTIE RAC

Prima zi a acestei săptămâni nu te găseşte în cea mai bună formă. Tonusul tău mental este scăzut şi pari a fi într-o pasă destul de proastă. Este greu de spus ce anume te deranjează sau care sunt pricinile din cauza cărora te tot frămânţi. Ar putea fi din vina unor motive mai vechi sau mai noi, dar cert este că nu te lasă rece. Aşadar, este foarte important ca astăzi să fii selectiv(ă) cu anturajul în care te învârţi. Altfel, s-ar putea ca unele persoane să te vampirizeze energetic şi să îţi sustragă astfel şi ultima fărâmă de vitalitate.

HOROSCOP 2 MARTIE LEU  

În cazul tău, începutul de săptămână poate aduce unele temeri mai mult sau mai puţin fondate referitoare la viitor. Nu eşti o persoană care se se teamă de necunoscut, dar felul în care evoluează acum lucrurile în viaţa ta te pune pe gânduri. La fel de posibil este să fie, de fapt, vorba despre unele relaţii care nu merg. Ori despre anumite proiecte care bat pasul pe loc. Încearcă să nu dramatizezi lucrurile, căci altfel nu vei mai vedea oportunităţile cu care vin la pachet provocările acestei perioade. În fond, situaţia nu stă chiar atât de rău pe cât crezi.

HOROSCOP 2 MARTIE FECIOARĂ  

În ceea ce te priveşte, ziua de luni prevesteşte dezechilibre serioase în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri. Este vorba, cel mai probabil, de un raport de forţe care nu este în balanţă, despre tentative de impunere în raport cu celălalt prin metode care nu au nimic de-a face cu forţa argumentelor. Se poate ajunge foarte uşor la situaţii în care se apelează la şantaj sau manipulare, deci încearcă să tai din rădăcină orice asemenea avânt, fie că vine din partea ta sau a partenerului. Relaţia voastră poate avea mult de suferit dacă o luaţi pe această pantă.

HOROSCOP 2 MARTIE BALANŢĂ

Te aşteaptă un început de săptămână plin şi solicitant la nivel profesional. Sarcinile de muncă ce îţi sunt delegate astăzi îţi supun unui veritabil test cunoştinţele şi experienţa, care abia fac faţă aşteptărilor, standardelor şi complicaţiilor pe care le pot îmbrăca treburile de la serviciu. Aşadar, nu este de mirare dacă ajungi în ipostaza de a face greşeli şi a te descuraja, dar nu îţi pierde totuşi cumpătul. În final, le vei da de capăt într-o formă sau alta. Iar dacă nu eşti stăpân(ă) pe tine însuţi(ăţi), poţi ajunge să plăteşti cu bunăstarea ta fizică stresul pe care-l înduri astăzi.

HOROSCOP 2 MARTIE SCORPION  

Pentru tine, ziua de luni aduce situaţii complicate în cuplu. Climatul astral al acestei zile dă naştere la suspiciuni în privinţa partenerului şi/ sau a copiilor, iar dacă nu eşti atent(ă), există posibilitatea să se ajungă la conjuncturi în care faci sau zici lucruri pe care le regreţi mai devreme sau mai târziu. În cazul în care simţi că-ţi ascund ceva, caută să deschizi un dialog, să inviţi la deschidere, nu să te lansezi în acuze şi reproşuri pentru care nu ai dovezi. Dacă eşti la început de drum cu partenerul, vezi să nu se ajungă la o relaţie toxică.

HOROSCOP 2 MARTIE SĂGETĂTOR

Începutul acestei săptămâni se deschide cu unele tensiuni între tine şi partener pe seama unor chestiuni de ordin casnic, domestic sau locativ. Este greu de spus dacă aceste subiecte sunt proaspete, apărute în weekend sau astăzi, ori probleme care trenează de mai multă vreme, dar care sunt dinamitate astăzi de unii factori aparent fără prea multă importanţă. În orice caz, cert este că nu rezolvi nimic dacă cultivi un climat încărcat între tine şi persoana iubită. Caută să linişteşti spiritele şi să inviţi la o dezbatere pe un ton calm pe aceste teme de maximă importanţă pentru voi perioada aceasta.

HOROSCOP 2 MARTIE CAPRICORN  

Şi tu te numeri prin nenorocoşii(oasele) Zodiacului care au parte de un început de săptămână lucrătoare nu tocmai aşezat. Volumul de muncă este mare, ai parte de amânări şi urgenţe, aşteptările sunt ridicate, iar experienţa şi cunoştinţele tale par să nu fie suficiente pentru complexitatea treburilor pe care le ai de rezolvat la serviciu. Unde mai pui că s-ar putea isca şi unele discuţii în contradictoriu între tine şi colegii de muncă ori îţi joacă feste aparatura de la birou. Încearcă să nu te pierzi cu firea şi găseşte metode prin care să te adaptezi la situaţiile de pe teren.

HOROSCOP 2 MARTIE VĂRSĂTOR  

Ziua aceasta de luni vine la pachet cu multe tentaţii, unele dintre ele poate prea costisitoare pentru bugetul de care dispui în această perioadă. Aşadar, singura situaţie în care ai voie să scoţi din buzunar sume relativ mari pe lucruri de care nu ai cu adevărat nevoie este aceea în care trebuie să achiziţionezi un cadou cuiva drag. În caz contrar, limitează-te la ceea ce scrie pe lista de cumpărături. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba despre o defecţiune a unui produs care costă mult. Nu ai de ales astfel decât să plăteşti scump pentru a-l repara.

HOROSCOP 2 MARTIE PEŞTI

În cazul tău, se abat nori negri asupra sectorului vieţii tale de familie la începutul acestei săptămâni. Pe fondul aspectelor astrale de astăzi, ies la evidenţă mai mult decât de obicei diferenţele de mentalitate dintre tine şi unii membri ai familiei, cel mai probabil mai în etate decât tine. Cum este prea târziu sau nu sunt dispuşi să îşi actualizeze opiniile în legătură cu anumite lucruri, este o pierdere de vreme din partea ta să încerci să îi convingi de contrariu. Aşadar, caută mai degrabă să tolerezi prăpastia aceasta dintre generaţii, construind poduri de empatie şi bună înţelegere peste ea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!



Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].



 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *