Medicii români au testat pentru coronavirus 473 de persoane. Doar 3 pacienţi au avut rezultat pozitiv

Medicii au testat, până în prezent, 473 de persoane din România suspecte de coronavirus, a anunţat Grupul de Comunicare Strategică. Dintre acestea, doar trei au fost confirmate cu noul COVID-19.

Imaginea articolului Medicii români au testat pentru coronavirus 473 de persoane. Doar 3 pacienţi au avut rezultat pozitiv

Sursa: Profimedia Images

Conform datelor Ministerului Sănătăţii, până în prezent, în cele cinci centre de boli infecţioase din Bucureşti, Timişoara, Cluj Napoca, Constanţa şi Iaşi au fost lucrate 473 de teste pentru COVID-19.

Dintre acestea doar trei teste au avut rezultat pozitiv, anunţă, luni, Grupul de Comunicare Strategică.

Sursa citată precizează că luni, în cele 5 centre, sunt în lucru alte 13 teste pentru COVID-19.

Cei trei confirmaţi sunt internaţi în Cluj, Bucureşti şi Timişoara. Starea lor este bună, iar cel din Bucureşti, respectiv tânărul din judeţul Gorj, este declarat vindecat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].



 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *