Deces de COVID-19 în învăţământ. O învăţătoare de 55 de ani, infectată cu COVID-19, a murit

O învăţătoare care era infectată cu virusul SARS CoV-2 a decedat sâmbătă la Spitalul Judeţean din Slatina. Informaţia a fost confirmată pentru MEDIAFAX de prefectul judeţului Olt, Florin Homorean. Victima de 55 de ani avea boli cronice.

Imaginea articolului Deces de COVID-19 în învăţământ. O învăţătoare de 55 de ani, infectată cu COVID-19, a murit

Deces de COVID-19 în învăţământ. O învăţătoare de 55 de ani, infectată cu COVID-19, a murit

Învăţătoarea lucra la o şcoală din oraşul Slatina. Femeia a început să aibă simptomele coronavirusului la începutul săptămânii, însă a crezut că este vorba despre o răceală. Ea s-a simţit prost şi, apoi, starea de sănătate i s-a agravat. Marţi, învăţătoarea a fost la spitalul din Slatina pentru a se testa şi a aflat că este infectată cu virusul SARS CoV-2.

Ea a fost fost internată direct la secţia de Terapie Intensivă. Femeia a murit sâmbătă la spitalul din Slatina. Pe Facebook au apărut numeroase mesaje de condoleanţe.

„Drum lin printre îngeri. S-a stins colega noastră, Ilie Camelia, mult prea devreme şi brusc”, a scris Tatiana pe reţeaua de socializare.

Surse din lumea medicală spun că victima avea hipotiroidism şi obezitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].