Fără speranţe la vot. Bogdan Mihăilă, ofiţer de armată: „Cel mai josnic este că nimeni nu-şi asumă eşecul!”

Mai sunt trei săptămâni până la alegeri. Alegem un nou Parlament. Un ofiţer al Armatei române are un mesaj pentru viitorii parlamentari şi ţi-l  arăt şi ţie.

Bogdan Mihăilă este ”un locotenent obişnuit să spună lucrurilor pe nume”. Asta scria despre el în ziarul armatei, anul trecut. Acum, Bogdan este căpitan, iubeşte armata şi spune că ar pleca într-o misiune în teatre de operaţiune, chiar dacă familia nu ar fi de acord. Despre parlamentarii români, Bogdan crede că le lipseşte curajul şi demnitatea.

„Curaj şi demnitate. Exact asta este ceea ce le lipseşte celor ce fac parte din actuala legislatură”, spune el.

Bogdan spune că situaţia actuală din România este rezumatul muncii tuturor celor care au facut parte din actuala legislatură.

„Se pare că pandemia a luat prin surprindere pe toţi cei din actuala legislatură. Fenomenul Covid-19, ne-a confirmat toate temerile despre starea de fapt a economiei şi mai ales a sistemului sanitar, din învăţământ şi a infrastructurii din toate domeniile de activitate, aş putea spune. Nu este posibil să vorbim despre reforme în sistemul sanitar, însă nu putem rezolva o problemă foarte gravă cum e cea legată de personalul insuficient sau să vorbim despre programe de şcoală Smart. Sună foarte frumos Smart, însă avem şcoli fără grup sanitar”, afirmă Bogdan Mihăilă.

În această situaţie, Bogdan le transmite un mesaj clar celor care ne-au condus în ultimii patru ani: „Nu este posibil ca, după patru ani sau mai mulţi, să veniţi în faţa noastră doar cu scuze şi acuze la adresa celorlalţi colegi, cu proiecte mărunte, pe care vi le asumaţi toţi. Însă, cel mai josnic este că nimeni nu-şi asumă eşecul.”

Bogdan a spus întotdeauna lucrurilor pe nume. Are curajul şi acum să arate cu degetul ce nu merge. Pentru prima dată, însă, este fără speranţă cu privire la cei care cer votul nostru pe 6 decembrie.

„Suntem în 2020, în plină campanie, ne sunt prezentate noile sloganuri, Siguranţa unui trai mai bun. Pentru cine o fi acel trai mai bun?! Sau Dezvoltăm România. De ce n-or fi făcut-o până acum? De ceilalţi nici nu mai vorbesc, că nici măcar sloganuri nu au. Doar arată cu degetul şi strigă hoţii.” 

Bogdan îşi doreşte ca viitorii parlamentari să înceteze jocul de-a şoarecele şi pisica şi să-şi exercite cu seriozitate rolul în viitorul legislativ.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].