Băiatul de 16 ani, confirmat cu coronavirusul: N-am nimic. Confundă o răceală cu noul coronavirus

Imaginea articolului Băiatul de 16 ani, confirmat cu coronavirusul: N-am nimic. Confundă o răceală cu noul coronavirus

Băiatul de 16 ani, confirmat cu coronavirusul: N-am nimic. Confundă o răceală cu noul coronavirus

Băiatul de 16 ani din Timişoara, confirmat cu virusul Covid-19, spune că singurul simptom pe care îl are este roşu în gât şi este convins că are o simplă răceală. „Cred că au dat ceva greşit acolo, la analize”, spune el.

Băiatul de 16 ani, singurul minor confirmat cu virusul Covid-19 din România, spune că nu-i este frică şi este convins că nu are nimic.

„Nu-mi este frică, nu am nimic, sunt foarte bine, mă simt foarte bine. Cred că au dat ceva greşit acolo, la analize, n-are cum. Confundă o simplă răceală cu coronavirusul. Am doar puţin roşu în gât”, a spus tânărul la Digi24.

Întrebat cu câte persoane a intrat în contact înainte să fie izolat, băiatul nu a putut face o estimare, dar a spus că a fost la şcoală vineri, ultuma dată, când a intrat în contact cu toţi colegii. Apoi, a povestit că a fost să îşi facă analizele pentru practică şi a spus că la şcoală merge cu tramvaiul.

Tânărul de 16 ani, care este al cincilea caz de infecţie cu noul coronavirus din România, a avut fost pozitiv, joi, la testul pentru Covid-19, după ce anterior testul a fost, de asemenea, pozitiv, a anunţat Grupul de comunicare strategică.

Potrivit aceleiaşi surse, colegul de bancă al tânărului a fost testat, iar rezultatul a fost negativ.

Tânărul de 16 ani, internat la Timişoara, este nepotul bărbatului de 47 de ani, în cazul căruia a fost confirmată, de asemenea, infecţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].



 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *