Comisia Europeană ajută România să asigure accesul la educaţie al copiilor care au părinţii în străinătate

România va primi o finanţare europeană de 30 de milioane de euro pentru susţinerea programelor dedicate accesului la educaţie al copiilor cu părinţi aflaţi în străinătate, a anunţat, vineri, Partidul Social Democrat, pe pagina de Facebook.

Imaginea articolului Comisia Europeană ajută România să asigure accesul la educaţie al copiilor care au părinţii în străinătate

CE ajută România să asigure accesul la educaţie al copiilor care au părinţii în străinătate

„Proiectul pilot, început în august 2019 de colega noastră Roxana Minzatu, în regiunea Nord-Est, va fi extins la nivelul întregii ţări”, mai scrie în postare.

Potrivit reprezentanţilor PSD, deschiderea liniei de finanţare reprezintă un prim pas pentru sprijinirea copiilor cât timp părinţii lor lucrează în afara ţării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].



 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *