Inspecţia Judiciară: Judecătorii supravegheaţi tehnic nu au fost informaţi că interceptarea s-a terminat

Imaginea articolului Inspecţia Judiciară: Judecătorii supravegheaţi tehnic nu au fost informaţi că interceptarea s-a terminat

Inspecţia Judiciară: Judecătorii supravegheaţi tehnic nu au fost informaţi că interceptarea se termina

„În cadrul DNA a existat practica de a nu informa judecătorii supravegheaţi tehnic după încetarea măsurilor corespunzătoare a judecătorilor sau de amânare a informării. De asemenea, s-a constatat existenţa unei practici neunitare, atât în cadrul unei instanţe, cât şi între instanţe diferite în soluţionarea aceleiaşi situaţii de fapt, precum este cazul judecătorului care, anterior modificărilor CPP a soluţionat o cerere de dispunere măsuri speciale de supraveghere, ulterior acestor modificări legislative fiind învestit cu actul de sesizare emis de DNA în acelaşi dosar de urmărire penală.”, au precizat inspectorii.

Inspecţia judiciară a propus ca dosarele cu măsuri de supraveghere tehnică să fie arhivate alături de dosarul de urmărire penală, pentru a fi asigurată reapartizarea aleatorie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].



 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *