Experţii OMS fac primele declaraţii, după o investigaţie de patru săptămâni în Wuhan

„Echipa internaţională care lucrează pentru a înţelege originile virusului Covid-19 îşi finalizează şederea de patru săptămâni în Wuhan, China, şi împreună cu colegii lor chinezi vor participa la o conferinţă de presă”, se spune într-o declaraţie a OMS.

Briefing-ul va avea loc la un hotel din Wuhan, la ora locală 4pm, şi va fi transmisă în direct în engleză pe platformele digitale şi sociale ale agenţiei de sănătate a ONU, potrivit The Guardian.

Detaliile călătoriei au fost limitate, autorităţile chineze păstrând mass-media departe, în timp ce delegaţia a vizitat locurile care au avut legătură cu focarul, inclusiv piaţa de fructe de mare din Wuhan şi un laborator de virologie.

Misiunea a examinat trei linii de anchetă, legătura dintre răspândirea virusului şi animale, modelul de răspândire a virusului şi eşantionarea mediului.

Primele cazuri Covid-19 au fost detectate în Wuhan în decembrie 2019.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].