Ovidiu Ionescu şi Alvaro Robles s-au calificat în finala turneului de tenis de masă de la Doha

Ovidiu Ionescu şi Alvaro Robles (Spania) au învins joi seara, la capătul unui meci dramatic, cu mai multe răsturnări de situaţie, perechea japoneză alcătuită din Mizuki Oikawa şi Yukiya Uda, cu scorul de 3-2 (12-10, 7-11, 5-11, 11-6, 15-13).

Ionescu şi Robles au câştigat primul set cu 10-12, după care le-au cedat pe următoarele două cu 7-11 şi 5-11, părând că nu mai au nici o şansă de a trece în finală. Totuşi, cei doi au revenit cu un set 4 adjudecat categoric cu 11-6, ducând meciul în set decisiv. Acesta a fost de un dramatism rar, cele două perechi ajungând în prelungiri, setul fiind în cele din urmă adjudecat de Ionescu şi partenerul său.

În drumul spre finală, cuplul româno-spaniol a mai eliminat perechile Dang Qiu/Patrick Franziska (Germania) 3-0 (11-5, 11-5, 11-6) şi Noshad Alamiyan/Nima Alamian (Iran) 3-1 (11-7, 11-4, 9-11, 11-9).

În finală Ovidiu Ionescu şi Alvaro Robles (Spania) vor întâlni vineri perechea sud coreeană Sangsu Lee/Youngsik Jeoung.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].