Un poliţist din Hunedoara este acuzat că racola tinere pentru prostituţie

Imaginea articolului Un poliţist din Hunedoara este acuzat că racola tinere pentru prostituţie

Un poliţist din Hunedoara este acuzat că racola tinere pentru prostituţie

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie din Hunedoara, Alba şi Caraş Severin au făcut, marţi, 7 percheziţii într-un dosar penal în care sunt vizaţi doi angajaţi ai IPJ Hunedoara şi alte persoane suspectate de corupţie.

Potrivit unui comunicat transmis de DGA, cercetările au început în 2019 şi s-a stabilit că un poliţist folosea metoda „loverboy” şi racola tinere pe care le determina să se prostitueze. Până la această oră, anchetatorii ştiu despre 3 fete racolate, toate majore, au declarat pentru MEDIAFAX surse din anchetă.

Totodată, în decembrie 2019, poliţistul a intervenit pe lângă un coleg să nu dea o amendă unui cunoscut prins încălcând reglementări rutiere.

Poliţistul suspect de proxenetism a fost reţinut pentru 24 de ore, iar miercuri va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În cauză s-a beneficiat de sprijinul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi „Decebal” Hunedoara.

Foto: Profimedia Images

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].



 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *