Deces tragic. Un copil de 5 ani a fost împuşcat accidental de un alt minor, cu 3 ani mai mare

La marginea unei păduri din apropierea localităţii Mădăraşi, un minor de 5 ani a fost împuscat accidental în zona pieptului de către un alt minor de 8 ani cu o armă cu aer comprimat ce aparţinea unui angajat al Ocolului Silvic şi care a fost lăsată nesupravegheată.

Imaginea articolului Deces tragic. Un copil de 5 ani a fost împuşcat accidental de un alt minor, cu 3 ani mai mare

Deces tragic. Un copil de 5 ani a fost împuşcat accidental de un alt minor, cu 3 ani mai mare

Minorul se afla în stare de inconştienţă fiind resuscitat la faţa locului. La ora 16.27, s-a constatat decesul victimei.

Din primele verificări a rezultat că, mai multe familii cu copii au ieşit la un picnic, printre care şi un pădurar care avea asupra sa o armă de agrement (tir sportiv), cu aer comprimat, neletală.

Acesta a lăsat arma nesupravegheată, iar un copil de 8 ani s-a jucat cu aceasta şi a tras către un alt minor, de 5 ani, rănindu-l în zona toracelui.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].