Povestea campioanei olimpice Ancuţa Bodnar: iubirea pentru colegul Mihăiţă Ţigănescu a făcut-o să nu renunţe la canotaj!

Mariana Lupou (fostă Maliş), antrenoarea care a lucrat cu Ancuţa Bodnar, a povestit, în exclusivitate pentru Mediafax:

”În 2015, când am fost coordonar al lotului feminin de junioare, a fost primul moment în care cele două, Ancuţa şi Simona, au fost alese din 25 de fete să alcătuiască această echipă.

”Închidea ochii, ca să nu-i iasă din cap!”

Au urmat ani în care au promovat la tineret sub oblăduirea lui Mircea Roman, iar Ancuţa a stat pe la colţuri, pentru că i se spunea că rupe bărcile, adică nu e bună! Norocul ei a fost că era îndrăgostită de un sportiv din lot, Mihăiţă Ţigănescu, care trage în barca de 4 rame, şi am stăruit cu copilul ăsta să o facem să nu renunţe. Şi, iacă, acum este deasupra lumii!

Această fetiţă a crescut lângă cele două multiple campioane mondiale la junioare, Logofătu şi Paşcanu, fiind mai mică decât ele cu un an. A muncit de rupea halterele! Atunci când avea verificări la argometru, pe 2000 de metri, ultimii 500 metri închidea ochii, ca să nu-i iasă din cap, atât de dăruită era!”.

Tot miercuri dimineaţă, Mihăiţă Ţigănescu a câştigat medalia de argint în proba de patru rame masculin, alături de Mugurel Semciuc, Ştefan Berariu şi de Cosmin Pascari.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].