VIDEO: Sportul e important şi în timpul carantinei. Cum se antrenează personalităţile din lumea sportului

Imaginea articolului VIDEO: Sportul e important şi în timpul carantinei. Cum se antrenează personalităţile din lumea sportului

Sursa foto: Captură Youtube

Gonzalo, un instructor de fitness a organizat un antrenament de grup pe acoperişul unui bloc din Spania, iar locatarii blocurilor din jur au participat de la balcoanele clădirilor. Antrenamentul de grup a avut loc în Sevilla. Instructorul a organizat antrenamentul pe WhatsApp.

„Toţi vecinii aveau o stare proastă şi erau supăraţi, dar acum aşteaptă antrenamentul zilnic. Este o idee sănătoasă, care îi ajută pe oameni să se simtă mult mai bine şi să înfrunte situaţia din Spania într-o manieră pozitivă”, a declarat unul dintre colegii lui Gonzalo.

Doi tineri spanioli au apelat la o metodă cu totul inedită pentru a face faţă plictiselii pricinuite de carantină. Spania se confruntă cu pandemia de coronavirus şi a raportat până acum peste 300 de decese.

“Continuăm cu seria sporturilor în vremea coronavirusului. Aici ne antrenăm pentru Campionatul Mondial de tenis la fereastră”, au scris tinerii pe Twitter.

O tânără a găsit modalitatea perfectă de a nu se plictisi în carantină: se antrenează alături de căţeluşul ei.

Şi personalităţile din lumea sportului s-au adaptat carantinei şi au început să se antreneze acasă.

Lucas Vazquez, jucătorul celor de la Real Madrid, a distribuit un videoclip în care se antrenează alături de fiul lui.

Jucătorul lui Arsenal, Shkodran Mustafi a distribuit un filmuleţ în care se joacă cu mingea alături de copiii lui.

Dries Mertens, atacantul lui Napoli, se antrenează ridicând o sticlă uriaşă de vin. Fotbalistul a încărcat videoclipul şi i-a ataşat descrierea: „Cel mai bun sfat al meu în viaţă: puţin vin este soluţia la o mulţime de probleme”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].



 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *